Zaimina Vasjari në "Si të Vishemi" (8 Dhjetor)|Resident Movies

9,923 lượt xem
Zaimina Vasjari, një nga këngëtaret më të bukura shqiptare vjen si e ftuar në Si të vishemi jo vetëm për të folur mbi stilin e saj ndër vite, por edhe për të ndarë me ne sesi është të jesh mami i Khloe's.
Show more

Download Youtube Thumbnail:


residentevilmovies.net allow to Download All YouTube videos is no audio

COMMENTS

avatar
Eraldo Xhelili
Ooo Zaçe, o yll bote! Moza ka bërë një yll. Si ti dhe Gladiola jeni 💎💎
avatar
Anisa Gjeli
Sa e mire qe je ke nje menyr te folme me pelqen shum je e ngrot dhe e mrekullushme lov you 😍😘😍😘😍😘
avatar
Ndricim Ahmetli
Bravooo